Så længe Corona situationen nødvendiggør særlige retningslinier for afholdelse af Gudstjenester i kirken, vil du kunne se hvordan du skal forholde dig her på siden.

Vi følger naturligvis kirkeministeriets retningslinjer, og det betyder, at vi skal sidde med 2 meters afstand i kirkesalen – personer fra samme husstand må sidde sammen. Antal personer i salen er afhængig af, hvor mange par/familier, der er med.

ANKOMST:
Vi anbefaler, at du ankommer til kirken mellem kl. 10.15 og 10.30.

Jakken tages med ind på din plads for at undgå kødannelse ved garderoben.

Der vil en vært i kirkesalen, som hjælper med at finde pladser til dig og din familie. Når du ankommer til gudstjeneste, skal du afspritte dine hænder – der står håndsprit lige indenfor indgangen samt i caféen og i salen.

Mødeværtens anvisninger og skiltning skal respekteres.

Hvis pladserne i salen er fyldt, kan du sidde i caféen, hvor du kan følge gudstjenesten via højtaler.

EFTER GUDSTJENESTEN:
Ophold i caféen og andre lokaler: hvis du sidder, skal der være 1 meters afstand til personer, som ikke er fra din husstand.

Udenfor kirkebygningen er det alm. forsamlingsforbud gældende.

PERSONER MED ØGET RISIKO:
Har du symptomer på COVID-19, bør du rette dig efter sundhedsstyrelsens retningslinjer og isolere dig i hjemmet. Du bedes derfor ikke deltage ved fremmøde på gudstjenesten, hvis du har symptomer eller er testet positiv. Er du i sundhedsmyndighedernes beskrevne risikogruppe, er du velkommen til gudstjeneste. Vi sikrer, at du sidder med 2 m afstand til øvrige kirkegænger. Men vi har også fuld forståelse for, at du måske foretrækker at se gudstjenesten hjemmefra lidt endnu.

BØRNEKIRKE:
Mødested for børnene er kl. 10.30 ved multibanen ved indkørslen. Børnekirke foregår delvist indenfor i børnekirkelokalerne og med lege udendørs.

Dette er de nuværende retningslinjer for genåbning af gudstjenesterne. Der kommer helt sikkert ændringer hen ad vejen, og så sørger vi for at opdatere vores informationer. Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til:
Tove Merrild, tlf. 26466488 – mail: tove.m@koldingkirkecenter.dk