Kolding Kirkecenter deltager sammen med kirker i Kolding og i hele Danmark i denne særlige bededag ?????? .

Danmarks kirker inviterer til bededag.
Søndag den 29. marts vil tusinder bede for Danmark i den nuværende coronakrise. Dagen er udråbt som bededag af organisationen Evangelisk Alliance sammen med kirker fra folkekirken, den katolske kirke og frikirkerne.

Kirkerne er lukkede for tiden, men det hindrer ikke kirker på tværs af trossamfund i at udråbe en fælles bededag for Danmark og coronakrisen. En online platform bliver således samlingspunktet, når folkekirker, den katolske kirke og frikirker søndag den 29. marts inviterer alle, der gerne vil bede en bøn, til at bede sammen for Danmark og den aktuelle krise.

“I krisetider har kirken altid kaldt til bøn. Og da vi lige nu står i den måske værste krise siden Anden Verdenskrig, er det oplagt, at kirkerne samler sig for at bede for vores land og vores verden og for de mennesker, som er smittede af coronavirussen,” forklarer Thomas Bjerg Mikkelsen, generalsekretær i Evangelisk Alliance.

Bag invitationen står en lang række af kirker på tværs af det kirkelige landskab i Danmark.

”Det er i en tid som denne, at det er særligt vigtigt, at står sammen på tværs af alle kirkesamfund og beder om Guds hjælp, styrke og trøst,” siger generalsekrtær i FrikirkeNet Mikael Wandt Laursen.

På Evangelisk Alliances hjemmeside vil der både være emner, som man kan bede for, samt mulighed for at downloade sin egen bønnebog eller bede om andres forbøn.