Velkommen til Ultimate Teen – en teenklub for alle over 12 år! Vi hygger, vi spiser god mad, har konkurrencer, gode snakke og meget mere. Her er der plads til alle! Så kom, som du er, og få nye venner og mød Gud. Vi starter kl. 18.00 hvor vi spiser sammen efterfulgt af lege, snacks og andagt, hvor vi har gode snakke. Til sidst slutter vi som regel af med spil, musik, bordfodbold og hvad vi ellers har lyst til inden vi går hjem kl. 21.00.

Hvor: Kolding Kirkecenter. Hvornår: 18-21, hver anden fredag.
OBS tid og sted kan variere ved særlige arrangementer. Kom med på SMS-listen og for at være helt opdateret eller følg med her eller på Facebook.

Vi vil gerne at Ultimate Teen er et fristed for teenagerne. Derfor har vi masser af sjov med konkurrencer, lege, julebag, bowling og meget mere. Når vi har det sjovt med hinanden, så bygger vi bro over forskelligheder og får nye venner. I Ultimate Teen kan du komme som du er. Livet er selvfølgelig også meget mere end sjov og spas og derfor bruger vi tid sammen på at dele liv over et hjemmelavet måltid og senere over en andagt. Vi elsker at høre hvad de unge oplever og mener. Vi snakker om alt fra fodbold til krigen i Ukraine og hvad Gud har med det hele at gøre. Som ledere har vi selv oplevet Guds kærlighed, og derfor ønsker at give Guds kærlighed videre ved at vise at teenagerne er vigtige og værdifulde og fortælle dem om Ham, så de selv kan vælge deres relation til Ham.

Ultimate Teen er en del af Ung Mosaik Kolding og ledes af Lilje Bjerre.

Nedenfor kan du se lidt billeder med forskellige aktiviteter i Ultimate Teen