NY FASE i genåbning af kirker

Vi har fået opdaterede retningslinier fra Kirkeministeriet. Det betyder, at vi har valgt for nu at stoppe med at streame vores gudstjenester, og der er plads til lidt flere med 2 meters reglen i kirkesalen. Måske kører vi Kirke Online igen efter sommerferien, men vi arbejder lige med, hvordan vi skal gøre det.

Søndag den 28. juni er sidste officielle alm. gudstjeneste inden ferien.

Fra søndag den 5. juli går vi på sommercafé program, hvor der er 4 søndage, hvor dem som er hjemme kan mødes – og inviter gerne venner og/eller familie med til en uofficiel søndag formiddag i kirken med kaffe, rundstykker mv. og hvor vi alle kan bidrage med stort og småt af, hvad Gud gør i vores liv. Der er sat ansvarlig på til hver søndag, og man bedes give en melding på sms til dem i løbet af ugen. RIGTIG GOD SOMMER TIL ALLE OG PÅ GENSYN EFTER FERIEN SØNDAG DEN 2. AUGUST, hvor vi starter op med alm. gudstjenester igen.

Kontaktperson for tilmelding pr. søndag er:

Søndag den 5. juli – Tove (tlf. 26466488)

Søndag den 12. juli – Poul Erik (tlf. 24753221)

Søndag den 19. juli – Jonna (tlf. 28308169)

Søndag den 26. juli – Jørgen (tlf. 30306420)

https://koldingkirkecenter.dk/corona-og-gudstjenester/