Kolding Kirkecenter har fået en ny praktikant. Byd velkommen til Peter Kollarovic, som i en periode vil være tilknyttet Kolding Kirkecenter som praktikant. Her fortæller han lidt om sig selv.

(oversat fra engelsk) Jeg hedder Peter Kollarovic. Min familie og jeg kom til Danmark i august 2020 for at tilbringe et halvt eller helt år på bibelskolen Acts Academy her i Kolding. Vi kommer fra Komárno i Slovakiet i Central Europa. Alle eleverne skulle vælge en eller anden engagement i en kirke, og da jeg har en passion for at forkynde Guds Ord og for lovsang, ønskede jeg at hjælpe et sted hvor de kunne acceptere mig med min tjeneste. Det var sådan jeg lærte Tove Merrild, præst i Kolding Kirkecenter, og kirken at kende. Hun og menigheden bød mig velkommen på en meget venlig måde, og det er jeg meget taknemlig for.
Min tjeneste i Slovakiet var for det meste at lede i lovsang, og i at dele Guds Ord med brødre og søstre. Professionelt har jeg arbejdet som psykolog i næsten 20 år. Jeg har altid forsøgt at hjælpe de troende hvor jeg kunne – både praktisk og med opmuntring.
Det er min drøm at forkynde Evangeliet, og opleve mennesker omvende sig fra deres synd og finde fred, og at tjene andre. Jeg takker også Faderen, Hans Søn Jesus og Hans Hellighånd for alt det gode. Jeg ønsker at være en velsignelse for folk i Danmark.


Med Herren Jesu kærlig og velsignelse


Peter.