Ninna fortæller:

“Jeg er blevet helbredt for Fibromyalgi
I januar 2010 fik jeg en voldsom hjernerystelse, som udløste at jeg udviklede fibromyalgi. Den lidelse gjorde at jeg droppede at søge arbejde som ellers planlagt, da ungerne begyndte i børnehave og skole. Jeg var nødt til at stoppe med at undervise i dans, noget der ellers var kernen i min hverdag. Lige så stille blev mit liv mindre og mindre i takt med at smerten og udmattelsen blev større. Jeg troede at sådan var det bare, at dette var min byrde at bære.
Men for to uger siden …

Kom og hør fortsættelsen på historien om et vaskeægte mirakel i KKC på søndag. Vi glæder os til at se dig.

Mød Nina og Christian på søndag d. 8-12 k. 10:30. Deres liv er blevet totalt forvandlet pga. Guds nåde og en helbredelse ud over det sædvanlige. De fortæller deres historie i ord og billeder og vil ære Gud for hvad Han har gjort og gør i deres liv. Husk at vi bruger mundbind, når vi bevæger os rundt i kirken – og at du skal være der inden 10.30 for at sidde i salen. Alternativt vil Gudstjenesten blive vist på TV skærm i Caféen.

Børnene er i børnekirken fra kl. 10.30.