Gudstjenesten d. 20 juni er helt speciel. Leon bliver ungdomsvelsignet – så kom og vær med til at velsigne ham. Børnene starter op i kirksalen og er med til ungdomsvelsignelsen og går derefter med Marian i børnekirken.

Under gudstjenesten er der derudover indsamling til flygtningebørn i Athen. Nedenfor kan du se lidt info vedr. indsamlingen.

INDSAMLING SØNDAG D. 20. JUNI

Den 20. juni 2021 er Verdens Flygtningedag, hvor verden står sammen med de 26 millioner mennesker, der lige nu er på flugt fra deres hjem! Globalt er der ca. 110.000 børn og -unge, som er alene på flugt. Faros er sat i verden for at hjælpe nogle af de 3.776 uledsagede flygtningebørn og -unge, der er i Grækenland. Derfor markerer IAS Danmark og Faros denne dag ved at skabe opmærksomhed omkring denne nød og inviterer andre til at række en hjælpende hånd. Vi vil derfor gerne invitere jer som kirke til at stå sammen med uledsagede flygtningebørn i Grækenland.

Kærlig hilsen IAS Danmark & Faros