DETTE ER EN GOD ANLEDNING TIL AT INVITERE VENNER/KOLLEGAER OG/ELLER FAMILIE TIL MANDAGSCAFÉ.

Anna & Helle byder som vanlig indenfor, og vi får et helt særligt besøg i vores mandagscafé. Aftenen indeholder en livshistorie om dét at være menneske og have en tro på Gud. Niels Vestergaard fik en alvorlig kræftdiagnose, og lægerne gav ham kun kort tid igen. Men han lever stadig, og nu kalder lægerne det et mirakel. Niels beskriver nøgternt, ærligt og med humor, hvordan han igen og igen oplevede Guds opmuntring, fred og helbredelse. Få hele historien til cafésamlingen mandag 6. december kl. 19:00.

Hvis navnet lyder bekendt, er det rigtigt. Niels Vestergaard og hustruen Hansa startede sammen Betesda Rehabilitering i Karstoft og senere Sønder Bork Efterskole, hvor de ulykkeligvis mistede to børn i en voldsom brand.

ALLE ER VELKOMMEN.

PS: For at sikre plads til alle, flytter vi mandagscafé op i salen denne gang.