Søndag d. 12-12-21 blev der afholdt Julefest i KKC under hensyntagen til den aktuelle Corona situation. Men på trods af forsigtigheds foranstaltningerne havde både børn og voksne en dejlig dag med Guds ord, Julesange, leg og god mad og fællesskab. Herefter følger en serie billeder med indtryk fra Julefesten.

Tove Merrild indleder Julefesten med at læse Juleevangeliet til en animation der viser fortællingen i billeder.

Og så skulle der leges – både store og små deltog. Først en gang “Hit med Julesangen”. Det er utrolig så mange Julesange så mange kan glemme, Men det endte da med, at alle kom i mål. Og så verdenspremiere i kirkeligt sammenhæng – slangebøsse skydning med skum julemænd. Og der blev gået til sagen med stor entusiasme, og ikke så få julemænd klaskede mod salens bagvæg.

Efter at forsamlingen havde sunget nogle af de smukke, traditionelle julesange fik vi besøg af en engel. Tove forklarede, ud fra Biblen, hvad en engel var, og gaven englen kom med blev pakket ud og uddelt til børnene.

Alle fik udleveret “levende” lys som tændtes medens vi sang “Nu tændes tusind julelys”.

Og nu da talen er på gaver, så fik Tove og Ole overrakt en gave af menigheden som tak for deres måde være hyrde for menigheden.

Efter Gudstjeneste gik vi ned i Caféen og børnekirken for at nyde maden som var indkøbt i portionsanretninger i corona venlig emballage. Der var en stor plastik platte med lækker mad i rigelig mængde til hver.

Endnu engang fik vi lov til at afholde en velsignet Julefest i Guds og hinandens selskab – på trods af de lidt udfordrende omstændigheder.

God Jul og velsignet Nytår