Rock Solid junior lejr på Rudehøj Efterskole

Den 28 og 29 januar 2023 blev der afholdt Rock Solid juniorlejr for 9 til 14 årige unge på Rudehøj Efterskole i Odder. Lejren var arrangeret af YFC – Youth for Christ Danmark, og Kolding Kirkecenter deltog med 7 unge og 1 leder.

En god historie var at se børnenes/teenagernes respons til møderne som bl.a. omhandlede hvordan man lytter til Gud og ikke blot snakker til Ham. Flere af børnene har udtrykt stor begejstring for at komme afsted igen.  De ældste vil gerne med næste år som teenledere.

En sjov historie var da der var mulighed for at smage på melorme (lejrens tema var ”Junglen”). Det tog én af vores drenge i stiv arm og guffede en håndfuld i sig. ”Det smager godt” Ellers tak.

Her kan du se en video der viser nogle af højdepunkterne fra lejren.