Kære Sommercamper 

Vi håber, at du nyder den dejlige forårstid! Det er skønt med solen, som kan berolige os helt ind i sjælen. Tilmelding til Sommercamp Mariager den 8.-14. juli er åben – er du og dine meldt til? 

Arbejdet med campen er i fuld gang, og det er fantastisk at opleve det store engagement fra alle arbejdsgrupper, som bruger deres fritid på at skabe de bedste rammer for en spændene camp.

Se Sommercamp video:

Der er rabat til og med den 30. april 
Klik her for tilmelding til Sommercamp.
Husk at tilmelde dig inden 30. april og få rabat. Noget helt særligt ved Sommercamp er det dejlige campingliv. Kan du hjælpe med at finde flere campingvogne, så hold dig ikke tilbage. Kontakt gerne venner og bekendte om ledige vogne. Vi har en liste over campingvogne til leje, men der er brug for mange flere.

Temaet: ”Sammen om”
Når vi samles til sommer vil vi dykke ned i temaet ”Sammen om”. Bibelen taler gentagende gange om at stå og holde sammen i enhed, og på Sommercamp vil vi dykke ned i dette spændende emne, og hvordan vi finder enhedens styrke midt i forskellighed.

Vi kan rykke sammen i bussen og stå sammen, men kun hvis der er et centrum at stå sammen om. Hver især er vi kristne, men kun sammen er vi kirke. Og hvis verden skal kende os på vores indbyrdes kærlighed – og se Gud gennem denne – så kan denne kærlighed kun ses i vores indbyrdes samvær og samspil. 

Wildcard
Hvis du ikke har de store økonomiske ressourcer, har du mulighed for at ansøge om at komme i betragtning til at få Wildcard. Midlerne til ordningen kommer fra sidste års indsamling på Sommercamp.

Klik her for at ansøge om Wildcard:

Venlig hilsen
Sommercamp
Mosaik 

www.sommercamp.dk
https://www.facebook.com/sommercampmosaik