Søndag d. 25-6-2023 blev der afholdt Sommerfestgudstjeneste i KKC. Det markerer overgangen til sommer programmet. De næste to søndage, d. 2-7. og og 9-7 er der ikke gudstjeneste i KKC grundet sommerstævne i hhv. Apostolske Kirke i Kolding og Mosaik i Mariager. De næste tre søndage afholdes der Café Gudstjeneste i KKC med kaffe, rundstykker, hygge og socialt samvær og deling af Guds Ord.

Men tilbage til Sommerfestgudstjenesten. Der var aktiviteter til alle aldre, både børn og voksne. Konkurrencer, hoppeborg, slush ice, flæskestegsburgere, æblekage og mere – og så selvfølgelig forkyndelse ud fra Guds Ord. Kirken var stort set fyldt med både menighedens faste medlemmer og mange gæster. Det var en velsignet formiddag med både sjov og alvor. Herunder kommer lidt billeder fra formiddagen.

Jørgen viser hvordan man laver en Nija stjerne af papir.
Endelig lykkedes det et af holdene at få samlet en stjerne, og her demonstrerer Lilje hvordan man får den sendt afsted.
En lakridssnørrebånds konkurrence blev det også til.
Ude på parkeringspladsen boltrede børnene sig i hoppeborgen.
Slush ice maskinen var populær.
Jørgen delte Guds Ord med os på en lidt utraditionel måde. Stemmer det, det der står i Midsommer visen? Tilhørerne kunne give deres mening til kende med en “thumbs up” eller “thumbs down” til de forskellige afsnit af visen.
Jytte og Ruth sørgede for lækre flæskestegs burgere til alle. Efter burgerne sørgede Anni for æblekage og hjemmebagte kager til kaffen.
Og så var der leg for de store børn – Nåå nej. Det er Steve, Tharanga, Erling og Jørgen der pakker hoppeborgen sammen.