Hvornår

21/03/2020    
09:30 - 12:00

Hvor

Kolding Kirkecenter
Ole Rømersvej 8, Kolding, 6000

Begivenhedstype

Arrangementet er aflyst på grund af Corona situationen, men du må meget gerne tilmelde dig til systemet ved at gå ind på https://forum.koldingkirkecenter.dk og vælge “Tilmeld”

Kolding Kirkecenter har fået et forum.

I forbindelse med opdatering af hjemmesiden, er der også lavet et forum for Kolding Kirkecenter. KKC-forum er et kommunikationsværktøj som primært henvender sig til de forskellige arbejdsgrupper i kirken, men som alle som er medlem af kirken eller har tilknytning til kirken kan få glæde af. Ideen  er, at medlemmer af de forskellige grupper samt menighedens medlemmer generelt, kan kommunikere med hinanden i et lukket system så man ikke behøver at bruge Facebook, Messenger, e-mails og SMSer, men kan nøjes med en kommunikations kanal for alle. 

Systemet er nem at bruge, men der er mange finesser, som gør at man kan få rigtig meget ud af det. Da det sikkert er nyt for mange, at benytte et forum som dette, vil vi afholde et kursus/gennemgang af systemet i Kolding Kirkecenter d. 21-03-2020 klokken 09:30. Der vil også være mulighed for at få personlig hjælp  til at tilmelde sig og komme igang. Tag så vidt muligt din egen PC/tablet/telefon med. Systemet kan køres på enhver browser uanset dit styresystem.

Arrangementet er åben for alle med tilknytning til Kolding Kirkecenter, og er naturligvis gratis.

Du kan allerede nu gå ind på https://forum.koldingkirkecenter.dk og tilmelde dig til systemet. Har du brug for lidt hjælp til selvhjælp kan du klikke på “HÆLP” øverst til venstre. Der er adgang uden login. Svaret på det lidt kryptiske spørgsmål du stilles undervejs står til højre i hovedet på nedenstående billede.