Kom frisk alle juniorer til hygge, sjov og fællesskab! Vi hygger, har det sjovt, spiser pizza og hvad vi ellers kan finde på. Følg med her på hjemmesiden eller på Facebook for at komme med til næste Juniorhygge!

”Juniorhygge” er et event-baseret junior initiativ for 9-12-årige som startede i 2022. Vi har bl.a. været til Rock Solid lejr med Youth for Christ samt lavet filmhygge og julebag. Formålet er at juniorerne føler sig set og hørt og investeret i. Vi ønsker at investere i deres tro og drømme samt deres relationer med jævnaldrende inden for kirken. På sigt ønsker vi at starte et mere fast juniorarbejde op.

Juniorarbejdet er en del af Ung Mosaik Kolding og ledes af Lilje Bjerre.


 

2

Billede 2 af 2

I januar’23 tog vi sammen med venner og teenagere på Rock Solid landslejr i Odder. Det var 2 fantastiske, skøre, sjove og hyggelige dage med 190 børn fra landets kirker og vores venner. Og med knap 100 ledere var der alt fra popkorn søer, gaming room, brætspil, Nerfgun krig, makeup stand, slikbod og candyfloss og meget mere. Og det bedste var møderne der var fyldt med lovsang, konkurrencer og spændende historier om Gud, så vi kunne lære Ham bedre at kende og få et dybere venskab med Ham. Vi glæder os til næste år! Skal du med?