ENDELIG FAMILIENETVÆRKSAFTEN IGEN.

Efter en længere Corona pause, kunne vi endelig invitere til Familienetværksaften igen i Kolding Kirkecenter. Og endnu engang var der fuldt hus. Børn, unge, teenagere og voksne – alle mødte op med en positiv indstilling, som var medvirkende til at vi fik en rigtig god aften i hinandens selskab.

Efter at have nydt et godt måltid mad bestående af hjemmelavede, grillede hakkebøffer á la Syrien, grillet kylling, flere lækre salater og en meget lækker, hjemmelavet humus legede vi alle en fælles leg med frisbies. Ram bøtten og få point. Det var sværere end det så ud til, men der blev gået til den med liv og sjæl.

Så gik de unge “før-teens” for sig og det samme gjorde teenagerne. Der blev spillet fodbold på multibanen og teenagerne indtog en p-plads lidt henne af gaden og forsøgte henholdsvis at ramme hinanden og undgå at blive ramt af svampe mættet med mel. De satte deres aftryk. Alle så ud til at more sig og, som billederne viser, bidrog alle til, at aftenen blev en fest.

Omme ved bordene samtalede de voksne om mange forskellige ting – bl.a. blev der ved et bord med Syriske kvinder ivrigt diskuteret ligestilling. Det var interessant at bevidne, selv om det kneb en hel del med at forstå arabisk. Men det var tydeligt, at de ældre og de unge kvinder ikke var helt enige. Så på trods af vores kulturforskelle, så er vi måske ikke så forskellige alligevel.

Til sidst blev der serveret en kop kaffe med tilhørende frugt og chokolade.

Som afslutning holdt Tove, som sædvanlig, en kort andagt hvor Seba tolkede – denne gang ud fra Salme 23, hvor Tove lagde vægt på, at på trods af forholdene, så sørger Gud for os.

Næste Familienetværksaften bliver sikkert i august. Nærmere dato og program offentliggøres senere.

Billederne herunder giver et indtryk af aftenen.

Som sædvanlig sluttede Tove af med en kort andagt.

Billede 18 af 18

Som sædvanlig sluttede Tove af med en kort andagt.