Når vi andre er til Gudstjeneste søndag formiddag, så er børnene i Børnekirke. Der er de med i forskellige aktiviteter, og nogle gange er det rigtig spændende. Det har det været den sidste tid hvor børnene har hørt om Guds Fulde Rustning som vi læser om i Paulus brev til Efeserne kapitel 6 fra vers 10.

Her læser vi om sandhedens bælte, ret levevis som brynje, fredens budskab som støvler, troens skjold, frelsens hjelm og Åndens sværd. Alt det her har børnene arbejdet med de sidste søndage, og i søndags var de klar til at samle det hele i en stor ridderfest. Der var blevet lavet kostumer, rustning, våben og skjolde, og så skulle der holdes ridder turnering.

Alt dette skulle jo foregå i Børnekirken, men de tapre riddere skulle da lige introduceres for vi andre i starten af Gudstjenesten, og det vil vi gerne bringe videre med en lille smagsprøve på noget af det der foregår i Børnekirken.

Efterfølgende fortsatte børnene med ridder turnering, ridderfest og ridderkåring.

Lyder det spændende? Der er Børnekirke hver søndag under Gudstjenesten klokken 10:30, og her lærer børnene om Jesus og Guds Ord. Der er rigtig mange spændende fortællinger i Bibelen, og Børnekirke medarbejderne arbejder hårdt på at levendegøre beretningerne for børnene. Alle er velkomne.