Hvis du bevæger dig rundt i Sydbyens gader, kan det være du pludselig bliver passeret af en ung, sortklædt pige i løb. Så er der en rimelig chance for, at Mette lige er løbet forbi. Mette elsker nemlig at løbe, og hun er for nylig flyttet til Kolding hvor hun er blevet deltidsansat i Kolding Kirkecenter. Men skal vi ikke lade hende selv fortælle om det?

“Hej! Mit navn er Mette Jørgensen.

Jeg er blevet ansat her i Kolding Kirkecenter, som børne- og teenkonsulent. Hovedfokusset i mit job er at lave Ultimate Teen. Derudover er jeg involveret i børnekirken og laver en del administrative opgaver.

Ved siden af denne stilling er jeg ansat i Spar i Nr. Bjert, hvor I altid er velkommen til at kigge forbi.

Jeg deler lejlighed med to søde piger, hvor jeg sætter stor pris på at vi kan dele liv, spise sammen, og bare få en snak om løst og fast.

Om mig selv kan jeg sige at jeg er 28år, kommer fra Silkeborg og er uddannet salgsassistent. De sidste 3 år har jeg gået på Mariager Højskole, nogle virkelig gode år, hvor jeg har lært en masse om mig selv, min tro og fået en masse gode relationer.

I min fritid elsker jeg en god løbetur, at bruge tid med vennerne og eksperimentere lidt i køkkenet.

Jeg glæder mig til at lære Jer alle bedre at kende.

Hilsen Mette.”   

Hvis du synes, at Mette virker bekendt, er det nok fordi hun har, sammen med to andre unge mennesker fra Mariager Højskole, været i praktik i Kolding Kirkecenter hele sidste skoleår. Det var vi så glade for, at Mette nu er ansat i kirken.

Velkommen Mette.